پنیر دودی یکی از پنیر های محبوب در جهان است. این پنیر دارای طعم و عطر خاصی است که آن را از سایر انواع پنیر متمایز میکند. سابقه تولید پنیر دودی به هزاران سال پیش برمیگردد. در آن زمان، مردم برای حفظ پنیر از فساد، آن را دودی میکردند. امروزه، پنیر دودی به عنوان یک ماده غذایی لذیذ و خوشمزه در سراسر جهان مصرف میشود. در این مطلب با ما همراه باشید تا بررسی کنیم که نحوه استفاده از پنیر دودی چگونه است.
پنیر دودی نوعی پنیر است که طی فرآیندی به نام دودی کردن، طعم و عطر دودی پیدا میکند. این فرآیند معمولاً با قرار دادن پنیر در معرض دود چوب به مدت چند ساعت یا چند روز انجام میشود. همچنین میتوان برای دودی کردن پنیر، از طعمدهنده طبیعی دود استفاده کرد.
پنیر دودی دارای طعم و عطر خاصی است که آن را از سایر انواع پنیر متمایز میکند. این طعم و عطر میتواند ملایم یا قوی باشد که این امر، به نوع چوب مورد استفاده برای دودی کردن پنیر بستگی دارد.
پنیر دودی در انواع مختلفی تولید میشود. در واقع، میتوان اکثر پنیرها را به روش دودی طعمدار کرد. برخی از أنواع رایج پنیر دودی عبارتند از:
همچنین این پنیرها میتوانند در فرمهای مختلفی عرضه شوند؛ برای مثال، لبنیات کالین در ایران، پنیر دودی را در 3 مدل پنیر مدادی دودی، دیپ پنیر دودی و پنیر ورقه ای دودی عرضه کرده است که هر کدام کاربردهای مختلفی دارند. در ادامه با این 3 مدل پنیر بیشتر آشنا خواهیم شد.
دیپ پنیر دودی نوعی پنیر مایع است که بهعنوان سس پنیر هم شناخته میشود. دیپ پنیر دودی بافت نرمی دارد و رنگ آن سفید مایل به کرم است. دیپ پنیر دودی نقطه ذوب پایینی دارد و با حرارت دیدن، به حالت مایع درمیآید. دیپ را میتوان به صورت سرد یا گرم سرو کرد و معمولاً با چیپس، سبزیجات، سوسیس، کالباس یا سایر مواد غذایی سرو میشود.
از دیپ پنیر دودی میتوان در انواع ساندویچها، برگرها، پیتزا، سالاد، پاستا، لازانیا و همچنین روی میز مزه استفاده کرد.
یکی دیگر از انواع پنیر دودی، پنیر مدادی دودی است. این پنیر که به نام پنیر رشتهای هم شناخته که با دودی کردن تهیه میشود. این پنیر دارای طعم و عطر ملایمی است و معمولاً برای تهیه ساندویچ، پیتزا، سالاد، پاستا، لازانیا و سایر غذاها استفاده میشود. همچنین پنیر دودی مدادی را میتوان به صورت خالی در میانوعده مصرف کرد یا از آن به عنوان یک طعم لذیذ روی میز مزه استفاده کرد.
پنیر ورقه ای دودی نوعی پنیر ورقه ای است که بیشتر در ساندویچ و برگر استفاده میشود. پنیر ورقه ای دودی به صورت ورقههای نازک تولید میشود و با گرم شدن آن، طعم دودی بیشتر میشود.
اگر شما هم دوست دارید که از انواع پنیر دودی، در غذاها یا روی میز مزه استفاده کنید، توصیه میکنیم که پنیری با کیفیت و با طعم خوب را خریداری کنید. در حال حاضر، لبنیات کالین انواع پنیر دودی را عرضه میکند که از نظر طعم، ملایم است و با ذائقه ایرانی هماهنگی دارد.
کالین، پنیرهای دودی خود را در 3 نوع پنیر مدادی دودی، دیپ پنیر دودی و پنیر ورقه ای دودی عرضه کرده است که به راحتی میتوانید این پنیرها را از وبسایت کالین به آدرس calindairy.com خریداری کنید و درب منزل تحویل بگیرید. همچنین میتوانید انواع پنیرها و محصولات کالین را از فروشگاههای زنجیرهای و نمایندگیهای کالین خریداری کنید.
انتهای رپرتاژ آگهی/